Se flere gallerier på Cornice torget
Legg i favoritter
TITTEL:
Stjernenatt
OM BILDET:
Størrelse 40.3 x 32.2 cm
Bildebredde: 40.3 x 32.2 cm
Opplag: 160 stk.

Velg et miljø, for å få et inntrykk av størrelsen på bildet.
KUNSTNER:
Camilla Coucheron
OM CAMILLA COUCHERON:
Norsk samtidskunstner. Camilla Coucheron er en kjent figurativ maler og tidligere Nerdrumelev fra den såkalte Nerdrumskolen.

Fortsatt relativt ung, men er i dag en av Norges mest markante og kjente billedkunstnere. Hun tilhører så absolutt toppsjiktet av de kunstnerne og deres arbeider Cornice her viser. Mennesket og menneskekroppen er et hovedtema i Coucherons kunst. Men også menneskesinnet, våre følelser, kjærlighet, ensomhet, sjalusi, ja alt som berører mennesket. Sommeren 2006 var Camilla Coucheron hovedutstiller på Hamsunfestivalen i Lofoten. Hun deltok med 8 grafiske trykk med tema fra Hamsuns roman Victoria. Trykkene skildret hovedpersonenes følelser, deres kjærlighet, håp, sjalusi og ensomhet.

Menneskekroppen, mennesket og dets følelsesliv er i det hele tatt ofte tema i Coucherons kunst. Men også mennesket i andre settinger, for eksempel i vår tid med våre krav til ungdommelighet, skjønnhet og streben etter idealkropper, er en tematikk Coucheron har tatt opp i forskjellige utstillinger.

Hun er en kunstner med solid utdannelse i figurativ kunst. Vi har tidligere nevnt hennes fascinasjon og skildring av menneskekroppen, men også landskap og andre motiv finner vi blant Coucherons malerier og grafikk. Hun maler figurativt, men stilen kan også karakteriseres som en litt drømmeaktig surrealisme. Det virker som Coucheron ikke bare er opptatt av den fysiske kroppen, eller bare å realistisk gjengi et vakkert landskap. Det er mer sinnets tanker, følelsene og opplevelsen av en hendelse eller et sted, Camilla Coucheron vil formidle.

FLERE BILDER
Vi har 13 bilder til av Camilla Coucheron. Se bildene i vårt galleri.
TEKNIKK:
Litografi
OM LITOGRAFI:
Steintrykk, av gresk, lithos, som betyr stein og grafis, som betyr skrift. Litografi betyr ”Skrift i stein.” Trykkmetoden er en type plantrykk. En trykkplate av stein hvor trykkflate/ motivet dannes av fett og vann.
PRISEN INKLUDERER
- Bildet
- 5% kunstneravgift
LEVERING
Bilder sendes med Posten. Fraktkostnader beregnes i kassen.
Grafikksenteret as

Vi holder til i Postboks , 0664 Oslo
GALLERI
Vi har et stort utvalg av kunst, se alle våre bilder her.
GÅ TIL FORRIGE SIDE
FARGEAVVIK
NB! Farger på kunst, rammer og passepartout kan avvike fra skjerm til skjerm.